imagine-fabrica-corvaris

Avand o experienta de peste 10 ani, ne desfasuram activitatea in ateliere de productie cu dotare necesara pentru procese tehnologice complete (croit, cusut, finisat). Materialele folosite de noi sunt de calitate superioara, iar prin ideile inovative ale designerilor nostri se transforma in varietatea de produse pe care o puteti descoperi pe acest site. In atelierele noastre produsele sunt facute manual, fiecare detaliu fiind rezultatul unei munci minutioase. Designul inedit si calitatea superioara incununeaza orele noastre de stradanie, timpul petrecut cu fiecare produs care va ajunge sa innobileze tinuta dumneavoastra.

Caracteristicele posetelor Corvaris sunt urmatoarele:

Design – designul posetelor Corvaris este realizat de personal calificat la Academia de Moda din Milano. Designerul nostru are o experienta de peste 20 ani, colaborand cu firme precum Braccialini, Gucci, Feragmo si alte case de moda din Italia.

 Piele – pielea este aleasa cu mare atentie, in functie de produs si sezon, colaborand cu tabacarii de renume din Santa Croce – Italia.

Accesorii – accesoriile sunt comandate de la ABC Morini, unul dintre cei mai mari producatori din lume.

 Confectionare – confectionarea produsului are o importanta fundamentala, folosindu-se cele mai bune materiale:ata “Serafim”,vopsea “Fenice”, captuseala din bumbac. Astfel se pune in valoare produsul, facandu-se diferenta dintre posetele noastre si celelalte.

 Executie – executia este urmarita cu atentie, pastrandu-se pentru cusatura dimensiunile standard (6 pasi/2cm pentru fir de 20);

Finisare – finisajul necesita o atentie sporita, noi punand accent deosebit pentru aceasta operatiune, astfel incat produsul sa ajunga la client in stare foarte buna, avand o calitate ireprosabila.

Cu stima,

Georgica Baicu